4 mei heropent Kinecoach!

U kan telefonisch (014/308.300) een afspraak inplannen vanaf woensdag 29/04. U kan ons elke werkdag telefonisch bereiken tussen 09:00u en 12:00u.
Tgv de huidige COVID-19 crisis wijzigt onze praktijkwerking. We zijn in de mogelijkheid om gestructureerde veiligheidsmaatregelen te treffen. Wij verwachten dan ook dat iedereen zich hieraan houdt. Na het inplannen van een telefonische afspraak ontvangt u via mail gedetailleerde richtlijnen die het voor iedereen aangenaam en zo veilig mogelijk maken.

Therapeuten

kevin-sq

Kevin Kuppens

Na mijn studie aan de KULeuven startte ik de opleiding tot sportkinesitherapeut (VUB). Na enkele jaren werkervaring en een bijkomende opleiding tot manueel therapeut was de tijd rijp om met Ine Slegers aan de slag te gaan binnen de muren van Kinecoach in Herentals. Onze praktijk. Hier trachten we elke patiënt met een bewegingsprobleem te helpen op onze systematische manier. Naast mijn werk bij Kinecoach ben ik assistent aan de Universiteit Antwerpen (opleiding REVAKI).

gerrit-sq

Gerrit Hens

Ik ben in 2013 afgestudeerd van de Artesis Hogeschool Antwerpen waarna ik mij verder gespecialiseerd heb tot manueel therapeut (VUB). Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Kinecoach. Ik heb een uitgesproken interesse in complexe revalidaties van de wervelkolom en onderste ledematen waarbij belastingscontrole van groot belang is. Hierbij ga ik samen met de patiënt op zoek naar de optimale strategie om de beoogde doelen te bereiken.

katja-sq

Katja Wuyts

Ik studeerde af aan de Universiteit Antwerpen in 2017. Om mij verder te specialiseren en onderscheiden binnen de kinesitherapie volgde ik een één jaar durende postgraduaat opleiding manuele therapie aan de Universiteit Gent. Daarnaast specialiseerde ik mij in de behandeling van brandwonden en chirurgische littekens via ScarAcademy verbonden aan Universiteit Antwerpen. Ten slotte volgde ik verschillende cursussen evidence-based dry needling via Dry needling Gent.

johannes-sq

Johannes De Pelsemaeker

Mijn opleiding tot kinesitherapeut heb ik volbracht aan de UGent en afgesloten in 2019. Na stage gelopen te hebben bij Kinecoach, ben ik hier in de zomer van 2019 beginnen werken. In het jaar 2019-2020 zal ik me verder specialiseren binnen de Manuele Therapie aan de Uantwerpen. Vanuit mijn enthousiaste maar ook kritische blik tracht ik, samen met de patiënt, een zo gericht en functioneel mogelijk revalidatieprogramma te ontwikkelen.

Medisch secretaresse

peggy-sq

Peggy Van Aelst

Na een bijscholing tot medisch administratief bediende ben ik sinds 2017 werkzaam binnen Kinecoach. Hierbij zorg ik dagelijks (in de voormiddag) voor het onthaal en de dagelijkse correcte administratieve verwerking van alle dossiers. Hierbij ondersteun ik zowel de collega’s kinesitherapeuten als patiënten om tot een optimale werking in de praktijk te komen.