Ine Slegers

Ik studeerde af aan de KULeuven in 1999. Daarna volgde ik de GGS (gevorderde gespecialiseerde studie) Manuele Therapie, lymfredrainage en pelvische reëducatie (bekkenbodemtherapie). Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben, startte ik samen met Kevin Kuppens de praktijk Kinedoach in Herentals. Kinesitherapie is voor mij een passie en dat probeer ik over te brengen naar iedereen, van chronische pijnpatiënt tot topsporter. Naast Kinecoach probeer ik zelf in vorm te blijven en tijd te vinden voor mijn 3 kinderen: Thomas, Eva en Lucas.

Kevin Kuppens

Na mijn studie aan de KULeuven startte ik de opleiding tot sportkinesitherapeut (VUB). Na enkele jaren werkervaring en een bijkomende opleiding tot manueel therapeut was de tijd rijp om met Ine Slegers aan de slag te gaan binnen de muren van Kinecoach in Herentals. Onze praktijk. Hier trachten we elke patiënt met een bewegingsprobleem te helpen op onze systematische manier. Naast mijn werk bij Kinecoach ben ik assistent aan de Universiteit Antwerpen (opleiding REVAKI).

Gerrit Hens

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Artesis Hogeschool in Antwerpen waarna ik mij verder gespecialiseerd heb binnen de manuee therapie (VUB). Sinds 2014 ben ik de nieuwe collega van Ine en Kevin. Hier probeer ik telkens voor iedere patiënt de meest optimale behandeling te bieden. Ik vertrek hierbij steeds vanuit mijn opgedane ervaring, kennis van de manuele therapie en de eigen sportervaring. Buiten het werk houd ik mij bezig met verschillende sportactiviteiten, gaande van joggen en triatlon tot windsurfen en skiën.

Katja Wuyts