4 mei heropent Kinecoach!

U kan telefonisch (014/308.300) een afspraak inplannen vanaf woensdag 29/04. U kan ons elke werkdag telefonisch bereiken tussen 09:00u en 12:00u.
Tgv de huidige COVID-19 crisis wijzigt onze praktijkwerking. We zijn in de mogelijkheid om gestructureerde veiligheidsmaatregelen te treffen. Wij verwachten dan ook dat iedereen zich hieraan houdt. Na het inplannen van een telefonische afspraak ontvangt u via mail gedetailleerde richtlijnen die het voor iedereen aangenaam en zo veilig mogelijk maken.

Johannes De Pelsemaeker

Mijn opleiding tot kinesitherapeut heb ik volbracht aan de UGent en afgesloten in 2019. Na stage gelopen te hebben bij Kinecoach, ben ik hier in de zomer van 2019 beginnen werken. In het jaar 2019-2020 zal ik me verder specialiseren binnen de Manuele Therapie aan de Uantwerpen.

Vanuit mijn enthousiaste maar ook kritische blik tracht ik, samen met de patiënt, een zo gericht en functioneel mogelijk revalidatieprogramma te ontwikkelen, onderbouwd door opgedane kennis, bijscholingen en eigen ervaring binnenin de sportwereld. Buiten de praktijk kan je me regelmatig tegenkomen op de basket-, voetbal- of tennispleinen rondom Herentals. En in de bergen vind je me terug op mijn mountainbike of snowboard.