4 mei heropent Kinecoach!

U kan telefonisch (014/308.300) een afspraak inplannen vanaf woensdag 29/04. U kan ons elke werkdag telefonisch bereiken tussen 09:00u en 12:00u.
Tgv de huidige COVID-19 crisis wijzigt onze praktijkwerking. We zijn in de mogelijkheid om gestructureerde veiligheidsmaatregelen te treffen. Wij verwachten dan ook dat iedereen zich hieraan houdt. Na het inplannen van een telefonische afspraak ontvangt u via mail gedetailleerde richtlijnen die het voor iedereen aangenaam en zo veilig mogelijk maken.

Onze werkwijze

Bij kinecoach proberen we op een gestructureerde en geïndividualiseerde manier elke patiënt / atleet , cliënt en atleet te helpen en te begeleiden. Iedere kinesitherapeut heeft zich ook bijgeschoold tot erkend manueel therapeut en blijft kwalitatieve opleidingen volgen. Tijdens een behandelingsperiode worden zeer vaak verschillende visies en methodes gebruik om het gewenste resultaat te bekomen. Bekijk onze werkmethodes.

Duidelijke communicatie

Hierbij luisteren we in detail naar het verhaal van onze patiënt en proberen we duidelijkheid te scheppen over de klacht en de beoogde doelen.

Doelgericht werken

Doelen worden bepaald en zowel therapeut als patiënt gaan samen het behandelingstraject aan. Dit betekent dat er steeds plaats is om kritisch te her-evalueren en bij te sturen.

Zelfredzaamheid

We proberen u de tools in handen te geven om zelf hun klachten te managen. Dit kan betekenen dat er geduid op het belang om thuis zelf misschien wat ijs te leggen of om een oefenprogramma uit te voeren. Afhankelijke van praktische haalbaarheid kan u thuis of in onze oefenzaal oefenen.

Administratieve duidelijkheid

Binnen de kinesitherapie bestaat er een complexe regelgeving met de mutualiteiten omtrent partiële terugbetaling van behandelingen. Dit wordt snel een moeilijk gegeven wanneer er ook nog eens sprake is van een andere verzekeringsinstantie. We proberen dan ook tijdens de eerste behandeling volledige duidelijkheid te bieden over de administratieve werking van uw dossier.