4 mei heropent Kinecoach!

U kan telefonisch (014/308.300) een afspraak inplannen vanaf woensdag 29/04. U kan ons elke werkdag telefonisch bereiken tussen 09:00u en 12:00u.
Tgv de huidige COVID-19 crisis wijzigt onze praktijkwerking. We zijn in de mogelijkheid om gestructureerde veiligheidsmaatregelen te treffen. Wij verwachten dan ook dat iedereen zich hieraan houdt. Na het inplannen van een telefonische afspraak ontvangt u via mail gedetailleerde richtlijnen die het voor iedereen aangenaam en zo veilig mogelijk maken.

Praktische info

Kinecoach

Praktijk voor manuele therapie en sportkinesitherapie
Fraikinstraat 36 bus 102
2200 Herentals
+32 (0)14 308 300
info@kinecoach.be

Afspraak maken

Consultaties gebeuren enkel op afspraak.

Een afspraak maken met een van onze therapeuten kan enkel middels telefonisch contact of bij een bezoek aan onze praktijk.

Parkeren/Lift

Er zijn parkeermogelijkheden naast de rijbaan. U kan maximaal 1 uur gratis parkeren in onze straat. Druk hiervoor op de groene knop van de parkeerautomaat en leg uw gratis parkeerticket zichtbaar achter de voorruit van uw auto. 

Er is een trap en lift aanwezig.

Betalen

Onze kinesitherapeuten zijn gedeconventioneerd. Onze tarieven kan u raadplegen in onze praktijk en uw therapeut zal u indien gewenst verdere uitleg geven.