4 mei heropent Kinecoach!

U kan telefonisch (014/308.300) een afspraak inplannen vanaf woensdag 29/04. U kan ons elke werkdag telefonisch bereiken tussen 09:00u en 12:00u.
Tgv de huidige COVID-19 crisis wijzigt onze praktijkwerking. We zijn in de mogelijkheid om gestructureerde veiligheidsmaatregelen te treffen. Wij verwachten dan ook dat iedereen zich hieraan houdt. Na het inplannen van een telefonische afspraak ontvangt u via mail gedetailleerde richtlijnen die het voor iedereen aangenaam en zo veilig mogelijk maken.

Praktische info

Kinecoach

Praktijk voor manuele therapie en sportkinesitherapie
Fraikinstraat 36 bus 102
2200 Herentals
+32 (0)14 308 300
info@kinecoach.be

Afspraak maken

Een afspraak maken met een van onze therapeuten kan enkel middels telefonisch contact of bij een bezoek aan onze praktijk.

Parkeren/Lift

Parkeermogelijkheden naast de rijbaan.
Er is een trap en lift aanwezig.

Betalen

Kinecoach is niet geconventioneerd. Bij het eerste consult zullen wij een extra bedrag aanrekenen voor de opmaak van het dossier en het grondig manueel therapeutisch onderzoek dat we uitvoeren. Daarnaast zullen supplementen aangerekend worden bij toepassing van gespecialiseerde therapeutische technieken zoals manuele therapie, dry needling en taping. U kan deze tarieveren raadplegen in onze praktijk en onze therapeuten zullen u indien gewenst verdere uitleg geven.